Saturday, 30 July 2011

Oh Bola !

pada 28 hari bullan baru2 nie...malaysia kalah ngn singapore..x pe rakyat malaysia kne terima dlm kekalahan..aq tngok pemain malaysia bnyk kelemahan dekat defend..datuk.rajagobal kne tngok balik die pnye skuad..sedih malaysia klh..tpi x pe..malaysia boleh..


Monday, 25 July 2011

Oh ! bola

baru2 nie malaysia kalah dengan singapura.keputusannya 5-3.sedih aq tngok.tpi x pe kite tunggu mereka lwn dkt  bukit jalil..malaysia boleh                                               
                                                                                  vs
                                                              malaysia bloeh!!!

Saturday, 23 July 2011

oh! dunia

aq tngok pon kesian...mak bapak punye dosa anak tanggung..sape yang tak ade hati perut nie??x kesian ke kt anak2 sendiri?anak jgn dibuang kalau kt luar negara ramai yang nak anak...kesian aq tngok bayi dibuang seperti mcm ini.                                                            

kalau dh x nak sngt pon bgi lah kat rumah anak2 yatim..sebab kalau bayi dibuang pon lagi menyakit kan hati..lagi bertambah dosa org yg membuang bayi nie..

Tuesday, 19 July 2011

impian dan harapan

setaip insan kejadian Tuhan pasti ade impian dan harapan..aq pon ade impian dan harapan..aq impi kn sngt kt 1 bende nie =)

Wednesday, 6 July 2011

cerita hangat!!

assalamualiakum..hari ini abC ade cerita terbaru...hangat ke tidak tu korang punya pasal la.yang penting bagi abC cerita ini akan gemparkan satu malaysia..mungkin satu malaysia..nak tahu ke ttidak??haa..mungkin para pembaca akan terkejut..cerita ini abC dapat tahu dari mak cik abC..mak abC kate akan keluar satu buku yang bertajuk sex dalam islam..gambar2 terkini masih tidak dapat abC ambik lagi kalau ade ape2 cerita abC akan post lagi ye..

Tuesday, 5 July 2011

BuDax Bru lagi dlm ini industri

aku dalam bab blog nie baru lagi jdi kepada sesiapa yg sudi ajar ribuan terima kasih diucapkan